Seminar Productive MuslimAs'salamualaikum , 

Salah sebuah website kegemaran saya adalah Productive Muslim, dalam website ini banyak menerangkan mengenai bagaimana seseorang itu menjadi lebih produktif sebagai muslim. Saya juga sangat meminati video-video youtube yang mereka hasilkan. Ringkas, padat dengan mesej Islam yang jelas.

Saya baru mendapat email daripada rakan saya, Abu Productive (Pengasas dan CEO Productive Muslim) mengenai satu seminar yang mereka akan adakan di Malaysia. Mungkin ini satu peluang menarik bagi usahawan-usahawan Melayu menyertainya. Di bawah adalah poster seminar tersebut.Rebutlah peluang ini, setidak-tidaknya lawatlah productivemuslim.com 


Sumber : Blog Shahabudeen Jalil


Anda boleh melayari di sini juga ; p/s : Okay , sebenarnya ternampak dekat surat khabar kosmo . Hari ini tarikh tamatnya . Masa 9 pagi - 5 petang . Tempat di Kuliyyaj ICT , UIAM . Memang sayang sangat sebab baru perasan . Tapi moga dengan program sebegini menaikkan semangat kita dengan sentiasa menyokong . Fikir ia bukan untuk kita seorang sahaja tapi semua ukhuwah . Semoga ISLAM menjadi sebegitu harmoni . Amin (':

No comments:


JAZAKALLAHU KHAIRA , SEMOGA BERMANAFAAT !